Skab mersalg

Brug din hjemmeside til at tiltrække nye kunder

Hjemmeside løsninger

Den rigtige hjemmeside til din virksomhed

Din hjemmeside er dit online visitkort. Det er vigtigt at den sender det helt rigtige signal og præsenterer din virksomhed på den helt rigtige måde.

Hos YouNameIt har vi en lang erfaring med at hjælpe virksomheder med at få den helt rigtige online tilstedeværelse, der giver et professionelt indtryk af din virksomhed. På den måde kan din hjemmeside være med til at skabe mersalg og tiltrække nye kunder.

Hos YouNameIt følger vi med udviklingen, og vi har siden 1998 udviklet unikke og brugervenlige hjemmesider til vores kunder. Vi bruger altid de nyeste standarder til vores løsninger, og sikrer på den måde, at flest mulige kan se, navigere og nyde vores kunders hjemmesider og online løsninger.

Optimeret til mobilvisning

En stor del af besøgende på websites i dag kommer fra smartphones og tablets. Derfor er det vigtigt at sikre, at din hjemmeside bliver optimeret så den vises korrekt på de mobile enheder. Vores løsninger optimeres som udgangspunkt altid til mobile enheder.

Vedligehold selv din hjemmeside

Det er vigtigt at du selv kan vedligeholde dit website når det er færdigt. Derfor gør vi altid brug af en CMS-løsning, så vi sikrer at du selv kan holde den ved lige, og som en bonus kan du også holde omkostningerne til denne vedligeholdelse på et minimalt niveau.

YouNameIt udvikler hjemmesider i CMS-systemerne: Hosted CMS, WordPress, Joomla og Umbraco.

Bestem selv hvor hjemmesiden skal hostes

Vi tilbyder gerne hosting til vores hjemmesideløsninger, men skulle du selv foretrække at hoste dem, så er det lige så fint. Det handler om at finde den løsning der passer dig bedst.

Vi har gode erfaringer med hosting hos Wannafind og Webshop360.

Support og vedligeholdelse

Vi kan tilbyde support og vedligeholdelse til alle de hjemmesider vi udarbejder hos YouNameIt.

Hvad koster en hjemmeside

Kontakt os for at få et tilbud på en professionel hjemmeside. Vi hjælper dig med at få afklaret dine behov, og finder den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Prisen for en hjemmeside starter på 10.000 kroner eksklusiv moms. Det tager typisk 1-3 uger at færdiggøre en hjemmeside.

Gratis tjek af din hjemmeside

Vi tjekker din hjemmeside helt gratis.

Udfyld formularen til højre hvis du vil vide om din hjemmeside lever op til tidens krav.

Vi ser blandt andet på SEO, tekst indhold, server hastighed, design og webarkitektur. Det er noget der er med til at give konverteringer.

Din hjemmeside*

Dit navn*

Din e-mail*