Vi skaber visuelle og kreative online løsninger

Det handler om at skille sig ud fra mængden, det gør vi og det gør vores løsninger

Om YouNameIt

YouNameIt ApS har base i Hillerød, hvor vi er en del af et stort kreativt hus. Vi har mere end 20 års erfaring i den grafiske branche, og YouNameIt bliver i dag brugt både af Danske og udenlandske kunder.

Vi brænder for vores arbejde, og gør vores yderste for at vores kunder altid kommer i mål med deres ideer eller opgaver.

Vi er på forkant med den digitale udvikling, og efteruddanner os løbende så vi kan sikre vores kunder, at vi kan rådgive dem bedste muligt, og hjælpe dem med deres grafiske udfordringer, uanset om det måtte være traditionelle print-opgaver, nye hjemmesider eller udvikling af onlinepublikationer eller apps.

YouNameIt ApS er ejet af Simon B. H. Christensen, der har arbejdet med grafisk design i mere end 16 år.

Vi har været super glade for det samarbejde vi har haft med YouNameIt.
Deres kreative evner og tekniske ekspertise, har givet os den bedste start.

Simon og Jesper fra Gorace.dk

Simon fra YouNameIt har sammen med Birgitte Othel fra Bomærke lavet hjemmesiden for mig, da jeg startede for mig selv og havde brug for at præsentere mine ydelser. Jeg har været meget glad for samarbejdet og resultatet. Jeg synes, siden er blevet meget professionel og velfungerende, og Simon har sørget for at links fungerer og at søgeoptimeringer sikrer, at mit firma bliver beskrevet bedst muligt. Jeg har også fået yderst professionel træning i at arbejde selv med min hjemmeside, så jeg kan håndtere opdateringer mm. Jeg kan kun anbefale Simon til lignende opgaver

Susanne Munk fra MUNK Drug Development

Kontakt os

Navn*

E-mail*

Telefon

Din besked

[recaptcha]